En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Sadece bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve katkısızlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka faktörler ortada servis ve hizmet maliyetleri bucak aldatmaır. Yangın merdiveni sistemi organize olarak bakım ve kontrollerin yapılması gereken bir donanımdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya hak açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane Yangın çıkış kapısı istanbul kullanımı kolaylaştırır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar cevaz özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış için kullanılmasına izin verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yurt basamak koskocamanliği, konutlarda 100 mm’den ve öteki konstrüksiyonlarda 125 mm’ den az olamaz. Her kaçış merdiveninin her dü birlikte duvar, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak amaçlı mimarilmış merdivenlerin haricinde hayat güvenliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Avlu idare etmek hesabına yangın merdivenleri ortamında insanoğlu barındıran tüm dokumalarda olmalıdır.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page